Advertisement

Νατσο Γκαρσια Παμπλο Γκαρσια / ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ / Το σίριαλ γκαρσία όμως δεν σταματά εδώ.

Νατσο Γκαρσια Παμπλο Γκαρσια / ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ / Το σίριαλ γκαρσία όμως δεν σταματά εδώ.. Ο κώστας καραπαπάς με δική του ανάρτηση το instagram αναρωτήθηκε εάν πρόσεξε κανείς τη συμπεριφορά του γκαρσία και αν θα ασχοληθούν τα αρμόδια όργανα: Ο πάμπλο γκαρσία μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για τις αντιαθλητικές συμπεριφορές του ως ποδοσφαιριστής, χθες την ώρα των πανηγυρισμών για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του με τον λόγο πλέον να οφείλει να έχει η δικαιοσύνη για την παραδειγματική τιμωρία του γκαρσία. Ο εκ των αντιπροέδρων της ερυθρόλευκης παε έκανε λόγο για «επιτομή της γυφτιάς και του κόμπλεξ» και τόνισε πως περιμένει από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και τα αρμόδια όργανα να ακολουθήσουν τις. Ένα απρόοπτο πρόβλημα με τον νάτσο γκαρσία προέκυψε στην πρωινή προπόνηση του άρη. Μπουγέλο από τους παίκτες τους δέχτηκε ο πάμπλο γκαρσία, τη στιγμή που αφιέρωνε το κύπελλο στην οικογένειά του και τον κόσμο του παοκ.

Ο πάμπλο γκαρσία έδωσε το δικό του σκεπτικό για τον τρόπο με τον οποίο… κλείνουν τα στόματα. Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι και συγκεκριμένα με την ενδεκάδα, ο κίκε ερνάντεθ αναμένεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον νάτσο γκαρσία, ωστόσο δεν γνωρίζει ακόμη αν θα έχει στη διάθεσή του τον. Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, αφιέρωσε το κύπελλο στην οικογένειά του αλλά και σε ολόκληρο τον οργανισμό του «δικεφάλου του βορρά». Ο πάμπλο γκαρσία μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για τις αντιαθλητικές συμπεριφορές του ως ποδοσφαιριστής, χθες την ώρα των πανηγυρισμών για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του με τον λόγο πλέον να οφείλει να έχει η δικαιοσύνη για την παραδειγματική τιμωρία του γκαρσία. Ο νάτσο γκαρσία μίλησε για τις αναμνήσεις του από τον άρη αναπολώντας τις στιγμές που έζησε στους «κίτρινους» ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον πάμπλο γκαρσία.

ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ
ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ from www.to10.gr
Χρησιμοποιώντας άκρως επιθετικές εκφράσεις, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της παε ολυμπιακός κώστας καραπαπάς, επέλεξε να επιτεθεί εναντίον του πάμπλο γκαρσία με αφορμή ένα βίντεο από. «η παε αεκ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του ποδοσφαιριστή μας νάτσο σκόκο. «είμαι ευγνώμων στην οικογένεια σαββίδη». Ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, μίλησε για τα συναισθήματα του μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ελλάδος κόντρα στον ολυμπιακό, τα λόγια που μοιράστηκε με τους ποδοσφαιριστές του πριν το παιχνίδι και τις γκαρσία: Σάλος έχει προκληθεί με τον προπονητή του παοκ, πάμπλο γκαρσία, ο οποίος ακούγεται σε live που έκανε στο instagram τα ξημερώματα της κυριακής στη θεσσαλονίκη, μετά την άφιξη της αποστολής του παοκ, να εκτοξεύει ύβρεις κατά του ολυμπιακού. Τον πάμπλο γκαρσία ο γρηγόρης μπάτης. Ο εκ των αντιπροέδρων της ερυθρόλευκης παε έκανε λόγο για «επιτομή της γυφτιάς και του κόμπλεξ» και τόνισε πως περιμένει από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και τα αρμόδια όργανα να ακολουθήσουν τις. Πλήθος αντιδράσεων για τις βρισιές κατά του ολυμπιακού.

Είναι ο τωρινός προπονητής του παοκ.

«είμαι ευγνώμων στην οικογένεια σαββίδη». Ο κώστας καραπαπάς με δική του ανάρτηση το instagram αναρωτήθηκε εάν πρόσεξε κανείς τη συμπεριφορά του γκαρσία και αν θα ασχοληθούν τα αρμόδια όργανα: Ξεσαλώσει μετά την κατάκτηση του κυπέλλου από τον παοκ και μετά τους χυδαίους χαρακτηρισμούς κατά του ολυμπιακού, έκανε ένα απίστευτο ποστάρισμα στα social media. Ο πάμπλο γκαρσία έδωσε το δικό του σκεπτικό για τον τρόπο με τον οποίο… κλείνουν τα στόματα. Ο εκ των αντιπροέδρων της ερυθρόλευκης παε έκανε λόγο για «επιτομή της γυφτιάς και του κόμπλεξ» και τόνισε πως περιμένει από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και τα αρμόδια όργανα να ακολουθήσουν τις. Το απόγευμα της δευτέρας (10/10) ο νάτσο γκαρσία θα υποβληθεί σε ακτινογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και να καθοριστεί ο χρόνος της απουσίας του. Πλήθος αντιδράσεων για τις βρισιές κατά του ολυμπιακού. Ο πάμπλο γλίτωσε την τιμωρία μία ακόμη φορά. Ο νάτσο γκαρσία μίλησε για τις αναμνήσεις του από τον άρη αναπολώντας τις στιγμές που έζησε στους «κίτρινους» ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον πάμπλο γκαρσία. Από την πλευρά του, ο γκαρσία είπε: Για χυδαίες ύβρεις κατά του ολυμπιακού κατηγορεί ο κώστας καραπαπάς τον πάμπλο γκαρσία. Ο νάτσο σκόκο είναι από τα αγαπημένα παιδιά των φιλάθλων της αεκ και πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του. «η παε αεκ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του ποδοσφαιριστή μας νάτσο σκόκο.

Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, αφιέρωσε το κύπελλο στην οικογένειά του αλλά και σε ολόκληρο τον οργανισμό του «δικεφάλου του βορρά». Αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου, ο πάμπλο γκαρσία βουρκωμένος, είπε στην κάμερα της cosmotetv Ο εκ των αντιπροέδρων της ερυθρόλευκης παε έκανε λόγο για «επιτομή της γυφτιάς και του κόμπλεξ» και τόνισε πως περιμένει από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και τα αρμόδια όργανα να ακολουθήσουν τις. Ξεσαλώσει μετά την κατάκτηση του κυπέλλου από τον παοκ και μετά τους χυδαίους χαρακτηρισμούς κατά του ολυμπιακού, έκανε ένα απίστευτο ποστάρισμα στα social media. Μπουγέλο από τους παίκτες τους δέχτηκε ο πάμπλο γκαρσία, τη στιγμή που αφιέρωνε το κύπελλο στην οικογένειά του και τον κόσμο του παοκ.

gatti: Β.Ε.Α. (Βύντρα Ειδικών Αποστολών)
gatti: Β.Ε.Α. (Βύντρα Ειδικών Αποστολών) from 1.bp.blogspot.com
Το σίριαλ γκαρσία όμως δεν σταματά εδώ. Η αλητεία γκαρσία που εκθέτει παοκ και ιβάν σαββίδη και η ένοχη σιωπή της «αποκαλυπτικής» δημοσιογραφίας. Από την πλευρά του, ο γκαρσία είπε: Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του δικεφάλου, είπε: Για χυδαίες ύβρεις κατά του ολυμπιακού κατηγορεί ο κώστας καραπαπάς τον πάμπλο γκαρσία. Είναι ο τωρινός προπονητής του παοκ. Πολλά πανό έχουν ανέβει στο κλεάνθης βικελίδης από τους συνδέσμους φίλων άρη από όλη την ελλάδα, ξεχωρίζει όμως ένα. Ο προπονητής του παοκ πάμπλο γκαρσία δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, ενόψει του αυριανού τελικού με τον ολυμπιακό, και πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξη τύπου, ο πάμπλο γκαρσία απευθύνθηκε στην οικογένεια του παοκ και του σαββίδη, δηλώνοντας:

«σήμερα πήραμε πίσω πολλά απ' όσα μας έκλεψαν εδώ και 12 χρόνια».

Για χυδαίες ύβρεις κατά του ολυμπιακού κατηγορεί ο κώστας καραπαπάς τον πάμπλο γκαρσία. Πολλά πανό έχουν ανέβει στο κλεάνθης βικελίδης από τους συνδέσμους φίλων άρη από όλη την ελλάδα, ξεχωρίζει όμως ένα. Ο πάμπλο γκαρσία μίλησε πριν τον τελικό του κυπέλλου απέναντι στον ολυμπιακό το σάββατο (22/5 21:00), σχολιάζοντας τους παράγοντες που θα παίξουν ρόλο για την έκβαση του αγώνα ενώ τόνισε πως νιώθω ευγνώμων στην οικογένεια σαββίδη. Ο πρώτος αναμένεται να πάρει τη θέση του γιόναν γκαρσία, ενώ το κενό του τιμωρημένου βανγκέλι θα καλύψει ο τίνγκα. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για νατσο γκαρσια στο to10.gr. «αυτό είναι για τη λάουρα, τη γυναίκα μου, την οικογένεια μου, για όλον τον κόσμο, που πάντα μας στήριζε, είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο εκ των αντιπροέδρων της ερυθρόλευκης παε έκανε λόγο για «επιτομή της γυφτιάς και του κόμπλεξ» και τόνισε πως περιμένει από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και τα αρμόδια όργανα να ακολουθήσουν τις. Ο προπονητής του παοκ πάμπλο γκαρσία δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, ενόψει του αυριανού τελικού με τον ολυμπιακό, και πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξη τύπου, ο πάμπλο γκαρσία απευθύνθηκε στην οικογένεια του παοκ και του σαββίδη, δηλώνοντας: Ο εκ των αντιπροέδρων της ερυθρόλευκης παε έκανε λόγο για «επιτομή της γυφτιάς και του κόμπλεξ» και τόνισε πως. Ο πάμπλο γκαρσία έδωσε το δικό του σκεπτικό για τον τρόπο με τον οποίο… κλείνουν τα στόματα. Pablo gabriel garcía pérez) (11 μαΐου 1977, πάντο) είναι ουρουγουανός πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής ποδοσφαίρου. Το παιχνίδι με τον ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο. Πλήθος αντιδράσεων για τις βρισιές κατά του ολυμπιακού.

Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, αφιέρωσε το κύπελλο στην οικογένειά του αλλά και σε ολόκληρο τον οργανισμό του «δικεφάλου του βορρά». Επιτομή της γυφτιάς και του κόμπλεξ». Από την πλευρά του, ο γκαρσία είπε: Το παιχνίδι με τον ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο. Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του δικεφάλου, είπε:

Τα video της θεματικής ενότητας: ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ | WEBTV | OPEN
Τα video της θεματικής ενότητας: ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ | WEBTV | OPEN from s.tvopen.gr
«σήμερα πήραμε πίσω πολλά απ' όσα μας έκλεψαν εδώ και 12 χρόνια». Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για νατσο γκαρσια στο to10.gr. Είναι σαφές ότι τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες και απειλές. Επιτομή της γυφτιάς και του κόμπλεξ». Το σίριαλ γκαρσία όμως δεν σταματά εδώ. Αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου, ο πάμπλο γκαρσία βουρκωμένος, είπε στην κάμερα της cosmotetv Ο εκ των αντιπροέδρων της ερυθρόλευκης παε έκανε λόγο για «επιτομή της γυφτιάς και του κόμπλεξ» και τόνισε πως περιμένει από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και τα αρμόδια όργανα να ακολουθήσουν τις. Ο νάτσο σκόκο είναι από τα αγαπημένα παιδιά των φιλάθλων της αεκ και πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Για χυδαίες ύβρεις κατά του ολυμπιακού κατηγορεί ο κώστας καραπαπάς τον πάμπλο γκαρσία.

Μπουγέλο από τους παίκτες τους δέχτηκε ο πάμπλο γκαρσία, τη στιγμή που αφιέρωνε το κύπελλο στην οικογένειά του και τον κόσμο του παοκ. Ένα απρόοπτο πρόβλημα με τον νάτσο γκαρσία προέκυψε στην πρωινή προπόνηση του άρη. Σιμιτζόγλου και οι εισαγγελείς φαντάζομαι. Pablo gabriel garcía pérez) (11 μαΐου 1977, πάντο) είναι ουρουγουανός πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής ποδοσφαίρου. Το απόγευμα της δευτέρας (10/10) ο νάτσο γκαρσία θα υποβληθεί σε ακτινογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και να καθοριστεί ο χρόνος της απουσίας του. Ο νάτσο σκόκο είναι από τα αγαπημένα παιδιά των φιλάθλων της αεκ και πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του. Ο πάμπλο γκαρσία μίλησε πριν τον τελικό του κυπέλλου απέναντι στον ολυμπιακό το σάββατο (22/5 21:00), σχολιάζοντας τους παράγοντες που θα παίξουν ρόλο για την έκβαση του αγώνα ενώ τόνισε πως νιώθω ευγνώμων στην οικογένεια σαββίδη. Η αλητεία γκαρσία που εκθέτει παοκ και ιβάν σαββίδη και η ένοχη σιωπή της «αποκαλυπτικής» δημοσιογραφίας. «αυτό είναι για τη λάουρα, τη γυναίκα μου, την οικογένεια μου, για όλον τον κόσμο. Γνωστή σελίδα στο facebook έκανε αναφορά στον γκαρσία και στα χρόνια που έπαιζε στον άρη και η γυναίκα του έσπευσε να απαντήσει φυσικά με φωτογραφίες από τότε αλλά και να δηλώσει πως αγαπούν και οι δύο τον άρη και την θεσσαλονίκη! Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι και συγκεκριμένα με την ενδεκάδα, ο κίκε ερνάντεθ αναμένεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον νάτσο γκαρσία, ωστόσο δεν γνωρίζει ακόμη αν θα έχει στη διάθεσή του τον. «σήμερα πήραμε πίσω πολλά απ' όσα μας έκλεψαν εδώ και 12 χρόνια». Μία μέρα μετά τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας, στη θεσσαλονίκη πανηγυρίζουν και στον πειραιά έχουν νεύρα.

Η αλητεία γκαρσία που εκθέτει παοκ και ιβάν σαββίδη και η ένοχη σιωπή της «αποκαλυπτικής» δημοσιογραφίας παμπλο γκαρσια. Ο προπονητής του παοκ θα βρεθεί για πρώτη φορά σε.

Posting Komentar

0 Komentar